garancia_penzvisszafizetesi

A Szeresd vissza! program
olyan hatásfokkal bír, hogy elvégzőinek
100% pénz-visszafizetési garanciát

biztosít az Életszerviz Kft.

A garancia feltételei

1. A garancia legfontosabb feltétele az, hogy a Szeresd vissza! program megvásárlása előtt kérjél egy jóslást Susitól, amiből kiderül, hogy egyáltalában van-e esély arra, hogy a kapcsolatotokat helyre lehessen hozni. Ritkán ugyan, de előfordul, hogy erre nincsen lehetőség. Ezért ezt az esetet ki kell zárnunk, hiszen csak felesleges idő, munka és pénzpazarlás lenne.

2. A garancia érvényességéhez szükséges, hogy a programot legjobb tudásod szerint végig csináld. Ezt bizonyítanod kell azzal, hogy minimum 3 alkalommal – a 3-7 lecke között, a 8-18 lecke között valamint a 18-27 lecke között – 1-1 hozzászólással megmutatod, hogy velünk vagy.

3. A garancia harmadik, és egyben utolsó kikötése, hogy 3 hónapig türelemmel vársz a beteljesülésre. Ha ez idő alatt netán semmi pozitív változás nem következne be, akkor visszakérheted a Szeresd vissza! program árát, amit (a jóslás árán kívül) teljes összegében visszafizetünk Neked.

Reméljük mindez eléggé meggyőző számodra, hogy nem az a célunk, hogy a zsebedből kiszedjük a pénzt, hanem az, hogy programunk a segítségedre legyen. Rendeld meg most:

gomb_jelentkezni_akarok