Szerelmi problémákra gondolva, hiszel a közhelyeknek?

Azok közé tartozol, akik úgy gondolják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról jöttek, és ezért nem érthetik meg egymást?

A nők a logikátlanságuk miatt követhetetlenek a férfiak számára, és a férfiak pedig az érzelmeik hiányosságai miatt érthetetlenek a nőknek?

Ha így gondolod, akkor valószínűleg elismerően fogadod az összes kezedbe kerülő kiadványt a párkapcsolatokról. Ám ha eddig mégsem segítettek Neked abban, hogy javítsanak szerelmi ügyeiden, akkor tarts velem és figyelj fel arra, hogy

nem létezik tipikus nő és tipikus férfi!

 Az emberek különbözőek!

Amiért a férfiak a nőket és a nők a férfiakat tartják „másnak” az csak annak köszönhető, hogy heteroszexuálisok között természetes, hogy egymást akarják a legmélyrehatóbban megérteni. Egy meleg férfi számára már nem olyan talányosak a nők, mint ahogyan egy leszbikus nő számára sem a férfiak. Számukra a saját nemükből kiválasztott partner lehet inkább talányos, mert

csak a szerelem az, ami zavarja a tisztánlátást.

Azért hangsúlyozom ezt, mert szeretném, ha látnád, hogy nem egy sztereotípiákra épülő, felül nem vizsgált meggyőződéseket szajkózó anyagot kínálok Neked.

A Szeresd vissza! program, a saját helyzetedre szabható megoldásokat kínál Neked.

Még az a szomorúság vagy elkeseredettség – amit most érzel -, sem azonos minden embernél, így nem mondok olyasmit, hogy megértem, amit érzel. Túl sok szerelmi bánattal küszködő emberrel találkoztam már ahhoz, hogy tudjam, ezt a helyzetet is – mint ahogyan minden mást is -, mindenki másképpen él meg.

Egyetlen dolog van, ami biztos mindenkinél:

amit most érzel, ami most fáj, el fog múlni.

Megoldódik ez a probléma is.

Hogy hogyan?

Nos, az csak rajtad múlik. Megkaphatsz minden segítséget ahhoz, hogy a Neked legmegfelelőbb módon juss el oda, ahová szeretnél. Ha megteszed, amiket javaslok Neked, biztos lehetsz benne, hogy a dolognak boldog vége lesz.

Visszaszerezheted elvesztett kapcsolatodat,
de ami még ennél is lényegesebb,
remekül fogod magad érezni közben
.

Az általam ajánlott különleges módszer

  • többféle tematikát ad a különböző kapcsolatokra, mert a különböző embertípusokat is figyelembe veszi

  • a cél elérését megkönnyítem számodra néhány meditációval,

  • szuggesztiós gyakorlattal,

  • programozással és varázslattal is,

hogy könnyebben, és biztosabban juss el a célodhoz, hogy visszaszerezd a szerelmedet.

Érdekel hogyan? Akkor…