Gyakori kérdések

A Szeresd vissza! programot úgy állítottam össze, hogy akik mielőbb szeretnének eredményt látni, napi átlagosan fél- vagy egyórás “munkával” végigcsinálhassák. Természetesen e mellett még szükséges, hogy a kitűzött napi gyakorlatot is elvégezzék, ami azt jelenti, hogy esetleg egész nap figyelemmel kell lenni valamire: például tudatában kell lenni annak, hogy milyen érzések vannak bennünk. Ez a minimum azért az eredményért, hogy mielőbb elérhető legyen a cél. DE! Ha valakinek nem olyan sürgős, akkor végezheti lassabban a feladatokat. Ez mindenki számára szabadon választható lehetőség.
Garancia semmire sincs az életben! DE, nagyon jók az esélyeid. Legalább 90%, ami, – ha úgy vesszük, hogy még az sem biztos, hogy a következő órában is élni fogunk, – szerintem egészen jó arány. Épp ezért, pénz visszafizetési garanciát ajánlok mindenkinek, aki a program megkezdése előtt kér egy jóslatot tőlem a kapcsolatára, hogy lássuk érdemes-e egyáltalában belefognia. Ha tehát előbb kérsz egy szerelmi jóslatot, és ott azt mondom, hogy rendbe jöhet a kapcsolatod a Szeresd vissza! program segítségével, akkor életbe lép a garancia arra, hogy amennyiben mégsem jön vissza a szerelmed 3 hónapon belül, akkor visszafizetem a program árát. Feltételeket részletesen itt találod: https://hogyanszerezzemvissza.hu/garancia/ 
Igen. Bár előfordulhat, hogy ilyen esetben kicsit változtatni kell itt-ott, de szerintem ez nem jelent problémát. Lehet, hogy ha már régen nem vagytok együtt, akkor már túl vagy a fájdalom javán, s talán a hibák javán is. Az egyik előny, a másik hátrány. Viszont működik a program, mert bármikor dönthetünk úgy az életünkről, hogy másként folytatjuk. Képesek vagyunk a változásra, és ez a lényeg. A Szeresd vissza! programban ott van a lehetőség, hogy bármikor fel tudod tenni a kérdéseidet, s így nem futhatsz mellékvágányra, bármilyen is az utad.
Ebben az esetben akkor tudod használni az anyagot, ha ismered az illetőt. Tehát nem csak láttad néhányszor, hanem ismered a szokásait, a gondolkodásmódját, az életét. Egy ismeretlen sztár megszerzésére elenyészően kicsi az esély. 🙂
Nem. A programban lévő szerelmi varázslat olyan, hogy azt csak akkor tudnád használni, ha megvannak hozzá az úgynevezett “előtanulmányok“. Ha csak a varázslatot adnám oda neked, akkor – talán jól elvégeznéd a rituálét, ha van némi gyakorlatod, de – mivel nem vagy felkészülve rá, kicsi az esély, hogy eredményt is el tudj érni vele. Ezért ezt a varázslatot nem adom oda külön.”
Egyrészt nem kell gyakorlott meditálónak lenni ahhoz, hogy egy vezetett meditációt végigcsinálj. Csak arra van szükség, hogy találj némi nyugodt időt és helyet, s átadd magad az irányításnak. Másrészt, ha bármi nehézséget okoz az anyag a számodra, akkor ott van a lehetőség, hogy kérdezz. Ez pontosan azért egy nagyszerű program, mert minden egyes részénél ott van a hozzászólási lehetőség, ahol ha felteszed a kérdésedet, akár én, vagy hozzád hasonlóan a programban résztvevő személyek válaszát is megkaphatod.  
Nem. A Szeresd vissza! program egy zárt weboldalon van, ahová csak azok léphetnek be, akiket én regisztráltam, azaz szintén részt vesznek a programban. Senki nem tud enélkül csak úgy belépni, és elolvasni az írásokat. No jó, egy kiváló hekker biztosan képes rá, de bízzunk benne, hogy nem kezd ki egy boszorkányos oldallal, talán sejti, hogy némi bűvölet is van rajta. 🙂
Nos… Ebben a helyzetben azt javaslom, hogy még alaposabban fontold meg, hogy mit csinálsz. Kérj egy jóslást tőlem, vagy az átlagosnál szigorúbban tedd fel magadnak a kérdéseket, amiket itt találsz: https://hogyanszerezzemvissza.hu/ex-visszaszerzes/ Így kiderül, hogy milyen cél vezérel valójában? Legyél biztos abban, hogy a szeretet az első! Tudd, hogy az exed új kapcsolata csak egy gyors pótlékod, vagy komoly dolog! Remélem, nem kell mondanom, hogy “a szeretet elenged”, ha látható, hogy a másiknak úgy a jó, illetve azt akarja. Persze, ha tisztában vagy vele, hogy az exed új kapcsolata nem teszi őt boldoggá, s bizonyos vagy benne, hogy Te vagy az igazi a számára is, akkor a Szeresd vissza! program tud segíteni Neked, hogy ilyen helyzetben is visszaszerezd az szerelmed.
Igen.A használt sablon optimalizálva van mobilra és tabletre is. Minden gond nélkül be tudsz jelentkezni, megy a hozzászólás is és a hanganyagokat is lejátssza. Amire viszont figyelni kell az, hogy a számítógépeken oldalsávként megjelenő rész, mobilon és tablatan legalulra kerül. Tehát először látod a leckét, alatta a hozzászólásokat, és azok alá kerül az oldalsáv. Ezt kérlek, vedd figyelembe, mert a “törzsanyagon” túl, az oldalsávban minden nap más és más “ajánlott” olvasmány, film, dal, varázslat, magyarázat van. Tehát kár lenne kihagyni.
Firefox, Chrome és Safari böngészőt használóknál nincsen probléma. Ha mégis, akkor az valami egyedi dolog lehet. Írj, és közösen megoldjuk. 🙂
A Szeresd vissza! programban 27 lecke van, amit ideális esetben 27 nap alatt kényelmesen el lehet végezni. Persze ezt megelőzi a bevezetés és az útmutató és a végén is van még egy plusz összefoglaló fejezet, amit nem hangsúlyoztam. Így végül is pontosan 29 nap. De szabadon nyújthatod, ha úgy érzed.
Amikor megérkezik a program díja hozzám, vagy jelzed, hogy elküldted, akkor szoktam megcsinálni a belépési lehetőséget, s másnap reggel kapod meg az első e-mailt tőlem, amiben az első lecke linkjét is megtalálod. Innen fogva, minden nap megérkezik hozzád a következő lecke linkje, de nincs kőbe vésve, hogy minden nap tovább is kell lépned, ha még nem tudtad megcsinálni az előző feladatokat. Az egyetlen lényeges dolog az, hogy add meg a leckéknek az egy-egy napot és betartsd a sorrendet. Ez az oka annak is, hogy nem látod az elején még a többi lecke linkjét. Az oldalsáv a zárt weboldalon minden leckével bővül, és mindig annyi lecke címét(linkjét) találod meg rajta, amennyit már elvégeztél.
Nincs kőbe vésve, hogy melyik napon vagy órában kezded el a programot. Hajnalban kapod meg a levelet, és javasolni szoktam, hogy érdemes 10 perccel korábban kelni azért, hogy elolvasd a leckét. Van ugyanis néhány olyan lecke, amelynél egész nap kell végezni egy bizonyos feladatot (például: figyelni kell a szerethető dolgokra), és így ennél fontos, hogy reggeltől estig csináld. Itt tehát, ha csak délután vagy este olvasod el a feladatot, akkor azt a következő napon is végezni kell. Arról nem is beszélve, hogy jót tehet az egész napodnak, ha azzal a tudattal indítod, hogy “máris tettem valamit azért, hogy elérjem a célom“. 🙂
Igen, jó, ha minden nap elolvasod a leckéket és megcsinálod a feladatokat. Azért ilyen a program, mert fontos, hogy lépésről-lépésre haladj. Az rendben van, ha valami fontos elfoglaltságod miatt csúsztatsz. De a saját sikered érdekében, nem érdemes gyorsan pótolni az elmaradást! Ilyen esetben akkor jársz el jól, ha az egész programot csúsztatod, és továbbra is napi egy leckével foglalkozol. Kell hagynod magadnak időt a leülepedésre is. A kapkodás, a türelmetlenség nem vezet jó eredményre.
Nem feltétlenül. A lényeg, hogy adj magadnak rá időt, és ne két futás között fuss át az anyagon. Tudod, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen! Becsüld meg a saját kívánságodat annyira, hogy ha már elhatároztad, akkor odateszed magad.
Így van. Változó. Az olvasás kb. 10 perc, de lehet fél vagy akár 1 óra is, ha az oldalsávban ajánlottakat is elolvasod. A leghosszabb meditáció 31 perces. A tértisztítás vagy az önbizalom varázslat előkészületekkel kb. 1 óra. A nagy varázslat, a 19. leckében kb. másfél óra.
A program olyan erőteljes (és ráadásul egy teljes holdciklust ölel fel, ha naponta végzed), hogy ennek köszönhetően nem baj, ha nem használjuk mellette az “időzítést“. Persze aki hite által fontosnak tartja, az megteheti, hogy a tisztítást fogyó holdkor végzi, a bevonzó varázslatokat pedig növő holdnál, vagy épp teli vagy újhold idején. (Ezért a zárt weboldal oldalsávjában mindig látható az aktuális Holdállás.) Ez szabadon választott. Aki ráérős, időzíthet, aki igyekszik mielőbb végezni, az nem szokott vele foglalkozni. Mondjuk a nagy szerelmi varázslatot lehet Vénusz órában végezni, de mint mondtam, olyan erőteljes ez az egész együtt, hogy figyelmen kívül hagyható az időzítés.
Mind az 5 meditáció hanganyag, amelyben végig vezetlek a meditációban. Akár le is tudod tölteni valamilyen mp3 lejátszására alkalmas készülékre, és akkor tudod meghallgatni, amikor van rá nyugalmas időd. Nem csak “egyszer használatosak”, bár túlzásba sem kell esni a hallgatásukkal.
A tértisztítás nincs kötve, az önbizalom varázslatot vasárnap napkeltekor a legjobb elvégezni, de lehet más időpontban is. Az időzítés csak megerősítés.
Akkor jársz a legjobban, ha folyamatosan, minden nap elvégzed a leckéket. De nem kötelező minden nap. Kimaradhat nap, de akkor – a saját érdekedben – érdemes tolni az egész programot, hogy meglegyen minden leckének a kellő idő. És főként arra kell figyelni, hogy sorban kell elvégezni a leckéket, mert egymásra épül az anyag, ami a következő:

 • 1. lecke: Mit tegyél? Ez “csak” olvasmány, melyben megtudod, hogy a következő 27 napban milyen magatartást érdemes tanúsítanod a kedvesed felé. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy kedv javító dal, egy olvasmány és egy varázslat.
 • 2. lecke: Végig csinálod? Itt máris kapsz egy remek, – mondhatni mágikus hatású – módszert, amivel elkezded Őt “visszacsábítani” az életedbe. Ráadásul ezen a napon végezheted el az “Ideális szerelem” meditációt, ami nagyon kellemes élmény szokott lenni mindenkinek. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy hangulatjavító dal és egy varázslat.
 • 3. lecke: Szeresd vissza! Elkezdődik a szeretet feladat, amit minimum 3 napig kell csinálni. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb hangulatjavító dal és egy olvasnivaló.
 • 4. lecke: Nem tudsz mást szeretni? Folytatod a szeretet gyakorlatot, és közben fontos tudást osztok meg veled a szerelemről. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb hangulatjavító dal és egy olvasnivaló.
 • 5. lecke: Tudatos szeretet Ebben a leckében segítek még jobban megérteni, hogy miért olyan fontos a szereteted a szerelmed vonzásához. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb hangulatjavító dal és egy újabb varázslat.
 • 6. lecke: Felébredés a zombi üzemmódból  Ez a lecke segít a negatív érzelmeid beazonosításában és elengedésében. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb hangulatjavító dal és egy megfontolandó idézet.
 • 7. lecke: Hibáztatás Itt megtudhatod miért káros a hibáztatás rossz szokása, akár a külvilágot, akár saját magad hibáztatod. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb hangulatjavító dal és olvasmányként a Tükör törvénye, magyarázattal együtt.
 • 8. lecke: Tértisztítás Ez egy olyan lecke, amit csak el kell kezdeni és legkésőbb a 18. leckéig (de tanácsosabb a 13. leckéig) befejezni. A tértisztító varázslat előtt ugyanis egy fizikai takarítást is végre kell hajtani, ami lehet, hogy hosszabb időt igényel. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: itt csak egy olvasmány.
 • 9. lecke: Belső tisztítás A tértisztítással paralel itt a belső tisztítással foglalkozunk, ami a legtöbb embernél komoly feladat, így akár ez is elnyúlhat akár 2-3 napra is. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb hangulatjavító dal és egy elengedő varázslat.
 • 10. lecke: Elég az ellenérzésekből Egy kis önvizsgálat, mely segít tudatosabbá válni utadon. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: most csak egy újabb hangulatjavító dal.
 • 11. lecke: A Titok tanításának lényege A Titok című filmet vagy a belőle készült könyvet szinte mindenki ismeri. Ebben a leckében adok neked hozzá egy alaposabb magyarázatot és felhívom néhány mélyebb titokra is a figyelmet, amit a felületes néző jó eséllyel nem vett észre a filmben. Sajnos a youtube levette ezt a filmet, de ha még nem láttad, akkor szerintem rátalálsz valahogy. 🙂  Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: a Titok folytatása: Az iránytű című film, és egy kis összefoglaló a Békés harcos-ból.
 • 12. lecke: Teremtés gondolattal Akik már végigcsinálták, többnyire ezt a leckét mondják a legnehezebbnek. Ezért erre mindenképpen kell egy picit több külön időt szánni, s van hozzá egy 20 perces meditáció is, mely segít a belső démonjaid elengedésében. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb film, mégpedig a “Mi a csudát tudunk a világról”.
 • 13. lecke: A legfontosabb tulajdonságok  Önmagad szeretete, megbecsülése, az önbizalom… Attól függően, hogy te mennyire hiszel magadban, lehet ez egyszerűbb és nehezebb feladat is. Ebben e leckében van egy fél órás meditáció és egy vezetett varázslat is, amit lehetőség szerint a következő vasárnap reggelén kell elvégezni. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb hangulatjavító dal és olvasmányként némi elgondolkodni való.
 • 14. lecke: A kapcsolatokról Egy, az általánosan ismertektől eltérő szempontból vizsgáljuk meg a szerelmi kapcsolatok lényeges elemeit. És persze itt egy fontos tudnivaló arról, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne csak felszínes, hanem igazán mély kapcsolatot építhess. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: egy újabb hangulatjavító dal és egy kis olvasnivaló.
 • 15. lecke: Ho’oponopono Azok számára, akiknek a párja már mással van együtt, talán a legfontosabb lecke, hiszen itt kapnak tanácsokat arra nézve, hogyan lehet elérni, hogy a szerelmük eltávolodjon tőle. Itt olyan dolgot tanulsz meg, amit ez után folyamatosan, minden nap (minden órában) kell alkalmaznod. Viszont ha megérted ennek a varázslatnak a lényegét (ami nem könnyű), szinte bármit elérhetsz általa. Én egy kicsit másképp magyarázom el neked ezért. Itt nem azt kapod, amit a nagyközönségnek hirdetnek, vagy amit könyvekben olvashatsz róla. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: kettő újabb hangulatjavító dal és olvasmányként egyéb írásaim a ho’oponoponoról.
 • 16. lecke: Sztereotípiák a másik nemről Ez a lecke külön szól férfiakhoz és nőkhöz. Tartalmaz egy meditációt és egy tesztet is, ami segít belsőd felfedezésében. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: csak a ho’oponopono dala, hogy ne feledd el gyakorolni. 🙂
 • 17. lecke: Milyen számára a szerelem Fontos egy kapcsolatban, hogy mennyire hasonlóan vagy ellentétesen gondolkodtok dolgokról. De még ennél is fontosabb, hogy milyennek látjátok, és élitek meg a szerelmet. Fontos, hogy elgondolkodj erről is, hisz roppant tanulságos lehet számodra. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: a ho’oponopono dala, hogy ne feledd el gyakorolni és egy szerelem ébresztő varázslat.
 • 18. lecke: A szeretet kifejezése és érzékelése Lehet, hogy már hallottál róla, de talán még akkor is érdemes alaposabban belemélyedned a szeretetcsatornák jobb megismerésébe. Ez a lecke hozzásegíthet ahhoz, hogy felismerve kedvesed fogadókészségét, a számára megfelelőbb módon mutasd ki neki a szerelmed. Sőt, tán még arra is rádöbbenhetsz ennek a leckének a tanulmányozásával, hogy Ő jobban szeret, mint gondoltad, csak nem úgy mutatta ezt ki számodra, mint ahogyan vártad. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: a ho’oponopono dala, hogy ne feledd el gyakorolni
 • 19. lecke: Szerelmi varázslat Ez a nagy nap a programban, amikor szerelmi varázslattal bűvölöd el kedvesed. Ez kb. másfél órát vesz igénybe, amit nyugodt körülmények között kell elvégezned az előtte megtisztított helyiségben. Természetesen, ha nem tudtad beszerezni a hozzávalókat, vagy ez egy olyan nap, amikor nem tudnád békében végrehajtani a varázslatot, akkor nyugodtan halaszd el pár nappal. Attól még tovább haladhatsz a leckékkel. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: meditációs zene a varázslathoz, és a használt anyagok bővebb ismertetése.
 • 20. lecke: Személyiség típusok Ebben a leckében megismered az Enneagram 9 típusát, és egy teszt segítségével pontosíthatod a sajátodat is. Ez hozzásegít ahhoz, hogy jobban megismerd magad, és jobban megértsd Őt.  Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: a ho’oponopono dala, hogy ne feledd el gyakorolni.
 • 21. lecke: Hogyan bánj a kedveseddel?  Ha az előző leckében sikerült beazonosítanod kedvesed típusát, akkor itt egy ismeretanyag, ami megmutatja hogyan bánj vele, hogy boldog legyen melletted. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: a ho’oponopono dala, hogy ne felejtsd el gyakorolni
 • 22. lecke: Hogyan lehetsz vonzóbb? Általános jótanácsok, amiket könnyen lehet, hogy jól ismersz már. De az is lehet, hogy akad egy-két olyan részlet is, amire eddig – vagy már – nem figyeltél annyira. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: a ho’oponopono dala, hogy ne feledd el gyakorolni
 • 23. lecke: Vonzás és taszítás Csábítási technikák, ha netán nem vagy épp elemedben e téren. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: a ho’oponopono dala, hogy ne feledd el gyakorolni
 • 24. lecke: Beszélgetés az “első” randin Egy kis kommunikációs emlékeztető, ha már túl régen volt a “korábbi” első randitok. Itt az oldalsávban is kapsz egy nagyon fontos segédeszközt, ami nem más, mint az Erőkör varázslat, mellyel létrehozhatsz magadnak egy pozitív teret, a nehéz helyzetekhez. Javaslom ki ne hagyd, mert nagyon jó szolgálatot tehet!
 • 25. lecke: Csábítás az “első” randin Lehet, hogy ez zsigerből megy neked, de ha mégsem, akkor ki ne hagyd ezt a leckét, ahol külön szólok férfiakhoz és nőkhöz. És persze ne feledd el alkalmazni mindazt, amit eddig megtanultál. Az oldalsáv ajánlott anyaga pedig: a ho’oponopono dala, hogy ne feledd el gyakorolni
 • 26. lecke: Kapcsolatfelvétel  Ha mostanra készen vagy a nagy szerelmi varázslattal, akkor itt az ideje megbeszélni azt a találkát a kedveseddel. Ehhez nyújt segítséget neked ez a lecke. Ráadásul van hozzá egy meditáció, amely a pozitivitást segíti.
 • 27. lecke: A legnagyobb titok  Ez a befejező kis szösszenet az a pont, ahol a továbbiak segítéséhez elárulom neked a jó kapcsolatok legnagyobb titkát. Lehet, hogy valahol már fél füllel hallottad, de hogy nem alkalmaztad, az egészen bizonyos, mert ha ezt a titkot gyakorolod, akkor biztos, hogy nem hagy el senki.
 • 28. Hogyan tovább Ez már nem lecke, csak egy összefoglaló, ami segít téged addig, amíg újrakezdheted az életed a kedvesed oldalán. Ha bizonytalan vagy, hogy készen állsz-e rá, vagy hogyan tedd meg, akkor jelentkezz be hozzám egy jóslásra, és segítek.
Sajnálom, hogy csak a munkahelyeden tudod megnézni a programot, mert az anyag mellett sok ajánlott zene és film is található, ami gondolom egy munkahelyen nem nézhető illetve hallgatható meg. Az is kérdés, hogy a munkahelyeden mennyire tudsz belemerülni az anyagba? És ha csak ott jó, akkor a meditációkat és a varázslatokat hogyan csinálod meg? Ha nincsen legalább egy okos telefonod, amin van internet, és el tudsz vele vonulni valahova, akkor neked nem javaslom ezt a programot.
Nem. A program nem másolható és nem nyomtatható. Kell hozzá egy internettel rendelkező eszköz, amin be tudsz lépni.
Kérdezni lehet emailben: megoldas@hogyanszerezzemvissza.hu címen. Vagy telefonon: +36 30 206 11 70

gomb_jelentkezni_akarok

 

 

Igyekeztem itt megválaszolni a gyakoribb kérdéseket. De ha Te – kedves olvasóm – még kíváncsi vagy valamire a Szeresd vissza! programmal kapcsolatban, akkor kérlek, írj emailt, vagy hívj fel.