Gyakori kérdések

A Szeresd vissza! programot úgy állítottam össze, hogy akik mielőbb szeretnének eredményt látni, napi átlagosan fél- vagy egyórás “munkával” végigcsinálhassák. Természetesen e mellett még szükséges, hogy a kitűzött napi gyakorlatot is elvégezzék, ami azt jelenti, hogy esetleg egész nap figyelemmel kell lenni valamire: például tudatában kell lenni annak, hogy milyen érzések vannak bennünk. Ez a minimum azért az eredményért, hogy mielőbb elérhető legyen a cél. DE! Ha valakinek nem olyan sürgős, akkor végezheti lassabban a feladatokat. Ez mindenki számára szabadon választható lehetőség.
Garancia semmire sincs az életben! DE, nagyon jók az esélyeid. Legalább 90%, ami, – ha úgy vesszük, hogy még az sem biztos, hogy a következő órában is élni fogunk, – szerintem egészen jó arány. Épp ezért, pénz visszafizetési garanciát ajánlok mindenkinek, aki a program megkezdése előtt kér egy jóslatot tőlem a kapcsolatára, hogy lássuk érdemes-e egyáltalában belefognia. Ha tehát előbb kérsz egy szerelmi jóslatot, és az alapján jónak ítéljük az esélyeidet, s belefogsz a programba, akkor nem csak a jóslás árát vonom le a végösszegből, hanem még a garanciát is megkapod arra, hogy amennyiben mégsem jön vissza a szerelmed 3 hónapon belül, akkor visszafizetem a pénzedet. Feltételeket részletesen itt találod: https://hogyanszerezzemvissza.hu/garancia/ 
Igen. Bár előfordulhat, hogy ilyen esetben kicsit változtatni kell itt-ott, de szerintem ez nem jelent problémát. Lehet, hogy ha már régen nem vagytok együtt, akkor már túl vagy a fájdalom javán, s talán a hibák javán is. Az egyik előny, a másik hátrány. Viszont működik a program, mert bármikor dönthetünk úgy az életünkről, hogy másként folytatjuk. Képesek vagyunk a változásra, és ez a lényeg. A Szeresd vissza! programban ott van a lehetőség, hogy bármikor fel tudod tenni a kérdéseidet, s így nem futhatsz mellékvágányra, bármilyen is az utad.
Ebben az esetben akkor tudod használni az anyagot, ha ismered az illetőt. Tehát nem csak láttad néhányszor, hanem ismered a szokásait, a gondolkodásmódját, az életét.
Nem. A programban lévő szerelmi varázslat olyan, hogy azt csak akkor tudnád használni, ha megvannak hozzá az úgynevezett “előtanulmányok”. Ha csak a varázslatot adnám oda neked, akkor ugyan talán jól elvégeznéd a rituálét, ha van némi gyakorlatod, de mivel nem vagy felkészülve rá, kicsi az esély, hogy eredményt is el tudj érni vele. Ezért ezt a varázslatot nem adom oda külön.”
Egyrészt nem kell gyakorlott meditálónak lenni ahhoz, hogy egy vezetett meditációt végigcsinálj. Csak arra van szükség, hogy találj némi nyugodt időt és helyet, s átadd magad az irányításnak. Másrészt, ha bármi nehézséget okoz az anyag a számodra, akkor ott van a lehetőség, hogy kérdezz. Ez pontosan azért egy nagyszerű program, mert minden egyes részénél ott van a hozzászólási lehetőség, ahol ha felteszed a kérdésedet, akár én, vagy hozzád hasonlóan a programban résztvevő személyek válaszát is megkaphatod.  
Nem. A Szeresd vissza! program egy zárt weboldalon van, ahová csak azok léphetnek be, akiket én regisztráltam, azaz szintén részt vesznek a programban. Senki nem tud enélkül csak úgy belépni, és elolvasni az írásokat. No jó, egy kiváló hekker biztosan képes rá, de bízzunk benne, hogy nem kezd ki egy boszorkányos oldallal, talán sejti, hogy némi bűvölet is van rajta. 🙂
Nos… Ebben a helyzetben azt javaslom, hogy még alaposabban fontold meg, hogy mit csinálsz. Az átlagosnál szigorúbban tedd fel magadnak a kérdéseket, amiket itt találsz: https://hogyanszerezzemvissza.hu/ex-visszaszerzes/ Így kiderül, hogy milyen cél vezérel valójában? Legyél biztos abban, hogy a szeretet az első! Tudd, hogy az exed új kapcsolata csak egy gyors pótlékod, vagy komoly dolog! Remélem, nem kell mondanom, hogy a “szeretet elenged”, ha látható, hogy a másiknak úgy a jó, illetve azt akarja. Persze ha tisztában vagy vele, hogy az exed új kapcsolata nem teszi őt boldoggá, s bizonyos vagy benne, hogy Te vagy az igazi a számára is, akkor a Szeresd vissza! program tud segíteni Neked, hogy ilyen helyzetben is visszaszerezd az szerelmed.
Itt az egyszerűség a cél, vagy a hatásosság? Szerintem az utóbbi. A Szeresd vissza! program mindenképpen pozitív eredményt hoz annak, aki rendesen végigcsinálja. A szerelmi kötés hatékonyságáról pedig itt már írtam: https://bosziplaza.com/project/a-szerelmi-kotes-hatekonysaga/ 
Igen. Igyekeztem olyan sablont választani, ami jól olvasható mobilról is. Nekem Iphone-om van, azon minden gond nélkül be tudok jelentkezni, megy a hozzászólás is és a hanganyagot is lejátssza.
Használat közben kiderült, hogy a zárt weboldal oldalsávjában lévő videók nem mindenki számára látható. Firefox és Chrome böngészőt használóknál nincsen probléma, viszont az Explorer nem jeleníti meg őket. Igyekszem kitalálni valami megoldást erre, de ez még egy kis időt igényel.
A Szeresd vissza! programban 27 lecke van, amit ideális esetben 27 nap alatt kényelmesen el lehet végezni. Persze ezt megelőzi a bevezetés és az útmutató és a végén is van még egy plusz összefoglaló fejezet, amit nem hangsúlyoztam.
Amikor megérkezik a pénzed, vagy jelzed, hogy elküldted, akkor szoktam megcsinálni a belépési lehetőséget, s másnap reggel kapod meg az első e-mailt tőlem, amiben az első lecke linkjét is megtalálod. Innentől fogva, minden nap megérkezik hozzád a következő lecke linkje, de nincs kőbe vésve, hogy minden nap tovább is kell lépned, ha még nem tudtad megcsinálni az előző feladatokat. Az egyetlen lényeges dolog az, hogy betartsd a sorrendet. Ez az oka annak is, hogy nem látod az elején még a többi lecke linkjét. Az oldalsáv a zárt weboldalon minden leckével bővül, és mindig annyi lecke címét(linkjét) találod meg rajta, amennyit már elvégeztél.
Az lényegtelen, hogy melyik napon vagy órában kezded el a programot. Reggel kapod meg a levelet, és egy-két olyan lecke van, aminél egész nap kell végezni egy bizonyos feladatot (például: figyelni kell a szerethető dolgokra), s így ennél fontos, hogy reggeltől estig csináld. Itt tehát, ha csak délután vagy este olvasod el a feladatot, akkor azt a következő napon is végezni kell.
Nincs semmi, ami azt követelné, hogy minden nap megnézd a programot, de a sorrend lényeges. Vannak olyan leckék, amik “csak” olvasni valók, de van, ahol feladatok is vannak. Így az olvasósnál megtehető, hogy kettőt egyszerre olvass el, de ahol feladat is van, ott meg kell adni az arra való időt.
Így van. Változó. Az olvasás 10 perc, de lehet fél vagy akár 1 óra is, ha az oldalsávban ajánlottakat is elolvasod. A leghosszabb meditáció 31 perces. A tértisztítás vagy az önbizalom varázslat előkészületekkel kb 1 óra. A nagy varázslat, a 19. leckében kb másfél óra.
A program olyan erőteljes, hogy ennek köszönhetően nem baj, ha nem használjuk mellette az “időzítést”. Persze aki feltétlenül hisz benne, az megteheti, hogy a tisztítást fogyó holdkor végzi, a bevonzó varázslatokat pedig növő holdnál, vagy épp teli vagy újhold idején. (Ezért a zárt weboldal oldalsávjában mindig látható az aktuális Holdállás.) Ez kinek-kinek a hitétől és a türelmétől függ. Aki ráérős, időzíthet, aki igyekszik mielőbb végezni, az nem szokott vele foglalkozni. 🙂 Mondjuk a nagy szerelmi varázslatot lehet Vénusz órában végezni, de mint mondtam, olyan erőteljes ez az egész együtt, hogy figyelmen kívül hagyható az időzítés.
Mind az 5 meditáció hanganyag, amelyben végig vezetlek a meditációban. Ha nincsen otthon géped, akkor jó lenne, ha le tudnád tölteni valamilyen mp3 lejátszására alkalmas készülékre, és akkor tudod meghallgatni, amikor van rá nyugalmas időd.
A tértisztítás nincs kötve, az önbizalom varázslatot vasárnap napkeltekor a legjobb elvégezni.
Sorban kell elvégezni a leckéket, mert egymásra épül az anyag. De nem kötelező minden nap. Van amiket egymás után azonnal is lehet, van, ahol az elvégzendő feladat miatt, jobb kivárni a következő napot.

Egészen pontosan:

 • Az 1. és a 2. nap egyszerre elolvasható, majd a meditáció elvégezhető Ez összesen kb. 1 óra, de ha az ajánlott olvasmányokat is elolvasod és elvégzed az ajánlott kis szerelmi varázslatot, valamint meghallgatod a zenéket, akkor ez lehet 2 óra is.
 • A 3. leckében van a szeretet feladat, amit minimum 3 napig kell csinálni. Egészen a 7. leckéig elolvasható az anyag egyszerre is, de szerintem úgy nagyon sok egyszerre. Sok átgondolni való van bennük, és érdemes a hozzászólásokat is elolvasni, valamint az ajánlott dolgokkal is foglalkozni.
 • A 8. lecke a tértisztító varázslat, amit mindenki itt ismer meg, de mivel fizikai takarítással van egybekötve, ami selejtezést is tartalmaz, ez egy olyan lecke, amit csak el kell kezdeni és legkésőbb a 18. leckéig (de tanácsosabb a 13. leckéig) be kell fejezni.
 • A 9. lecke a belső tisztítással foglalkozik, ami a legtöbb embernél komoly feladat, így akár el is nyúlhat akár 2-3 napra is.
 • A 10-11. lecke összevonható olvasásilag, de azért fontos itt is a figyelem és a megértés elérése. Ehhez film is van mellékelve, így ha még nem láttad, akkor több időt is igénybe vehet.
 • Akik már végigcsinálták, többnyire a 12. leckét mondják a legnehezebbnek. Ezért erre mindenképpen kell egy picit több külön időt szánni, s van hozzá egy 20 perces meditáció is.
 • A 13. lecke az önbizalom erősítésé. Attól függően, hogy te mennyire hiszel magadban, lehet ez egyszerűbb és nehezebb feladat is. Itt van a fél órás meditáció és egy vezetett varázslat is, amit a a következő vasárnap reggelén kell elvégezni.
 • A 14. lecke egy kis “lazítás” majd a 15. azok számára, akiknek a párja már mással van együtt, talán a legfontosabb lecke, hiszen itt kapnak tanácsokat arra nézve, hogyan lehet elérni, hogy a szerelmük elhagyja a jelenlegi párját. Itt olyan dolgot tanulsz meg, amit ez után folyamatosan, minden nap (minden órában) kell alkalmaznod. (Természetesen csak gondolatban)
 • A 16-18-ig tartó leckék fontos infókat adnak át. Elgondolkodtatóak, de lényegtelen, hogy mikor szánsz rájuk több időt.
 • A 19. lecke a szerelmi varázslat, amihez egyszerű hozzávalókat előre be kell szerezni, s kb másfél órát vesz igénybe.
 • A 20 és 21. lecke ismeretanyag, ami segít feltérképezni a kedvesed típusát és megmutatja hogyan bánj vele, hogy boldog legyen melletted. Ez a két lecke biztosan megérdemel fejenként egy-egy órát.
 • A 22-től a 27. leckéig előkészülsz a “nagy találkozásra”. Rövidebbek a leckék, és már nincsen akkora elfoglaltság velük. De azért érdemes többet szánni egy-egy részre (ahol esetleg hiányosságaid vannak), mintsem, hogy csak úgy végigfuss az egészen.
 • A 28. már nem lecke, csak egy összefoglaló, ami segít téged addig, amíg újrakezdheted az életed a kedvesed oldalán.
Sajnálom, hogy csak a munkahelyeden tudod megnézni a programot, mert az anyag mellett sok ajánlott zene és film is található, ami gondolom egy munkahelyen nem nézhető illetve hallgatható meg. Az is kérdés, hogy a munkahelyeden mennyire tudsz belemerülni az anyagba? És ha csak ott jó, akkor a meditációkat és a varázslatokat hogyan csinálod meg?
A program végén, aki kéri megkaphatja pdf formátumban a leckéket, amit ki lehet nyomtatni. Ha úgy gondolod, lehetőségeid korlátozottsága miatt ezt kérheted előre is, de a hanganyagokat mindenképpen csak a megfelelő időben tudod elérni, mert az a könyvben nincs benne.
Kérdezni lehet minden egyes lecke után és szoktak is. Ezért is jobb az online felületen részt venni a programban, mert ott láthatod mások hozzászólásait, kérdéseit és a válaszaimat is.

gomb_jelentkezni_akarok

 

 

.

Igyekeztem itt megválaszolni a gyakoribb kérdéseket. De ha Te – kedves olvasóm – még kíváncsi vagy valamire a Szeresd vissza! programmal kapcsolatban, akkor kérlek, küld el a kérdésedet kapcsolati oldalunkról: https://hogyanszerezzemvissza.hu/kapcsolat-3/ vagy írj egy e-mailt a 

megoldas kukac hogyanszerezzemvissza pont hu címre.

[social_links  linktarget=”_blank”  facebook=”https://www.facebook.com/pages/Szeresd-vissza/469586323115637″] Persze, ha úgy tetszik, akkor kérdezhetsz a facebook oldalamon is!