Csak egy kis előhang a véleményekhez

Nagyon szeretnék pontos nevekkel, képekkel, sőt, videókkal illusztrált véleményeket mutatni Neked, de ez nem áll módomban. Csakis anonim történeteket oszthatok meg veled itt. 

Tudom, így akár csalhatnék is, de nincs rá szükségem és ha lenne, akkor sem tenném. Meg kell értened, hogy a Szeresd vissza! program résztvevői nem szeretnék nagydobra verni azt, hogy azért küzdöttek, hogy visszaszeressék a kedvesüket. (Szerintem, ha magadba nézel, akkor te sem szívesen mesélnéd el boldog-boldogtalannak, hogy milyen volt, amikor „szerelemtől elvakultan, nem voltál egészen önmagad”.)

Döntsd el kérlek, hogy bízol-e a szavamban, hogy itt minden vélemény valós, vagy keress számodra szimpatikusabb, megbízhatóbbnak tűnő segítséget.

Jó olvasgatást kívánok!

A vélemények előtt…

Nagyon szeretnék pontos nevekkel, képekkel, sőt, videókkal illusztrált véleményeket mutatni Neked, de ez nem áll módomban. Csakis anonim történeteket oszthatok meg veled itt. 

Tudom, így akár csalhatnék is, de nincs rá szükségem és ha lenne, akkor sem tenném. Meg kell értened, hogy a Szeresd vissza! program résztvevői nem szeretnék nagydobra verni azt, hogy azért küzdöttek, hogy visszaszeressék a kedvesüket. (Szerintem, ha magadba nézel, akkor te sem szívesen mesélnéd el boldog-boldogtalannak, hogy milyen volt, amikor „szerelemtől elvakultan, nem voltál egészen önmagad”.)

Döntsd el kérlek, hogy bízol-e a szavamban, hogy itt minden vélemény valós, vagy keress számodra szimpatikusabb, megbízhatóbbnak tűnő segítséget.

Túl voltam már 2 szerelmi kötésen, amit 2 különböző mágussal csináltattam, de sajnos egyik sem hozta meg a várt eredményt. Ekkor találtam rá Susira, aki a kötés helyett ezt a szeresd vissza programot ajánlotta nekem. Kicsit szkeptikusan fogadtam a tanácsát, de mivel felébe sem kerül, mint amit egy-egy kötésre költöttem, úgy gondoltam nem sok veszteni valóm van. Most pedig azt mondom, hogy ezzel a választással MINDENT MEGNYERTEM! A 27 nap nekem kicsit tovább tartott, mert néhány leckét úgy gondoltam jobb alaposabban elvégeznem, viszont most újra velem van a kedvesem, és jobban szeret mint valaha. Ennek a programnak köszönhetően ugyanis sokat változtam. Sikerült megértenem önmagamat és a barátnőmet is, s felfedeztem, mik okozták a nehéz helyzeteket közöttünk. Hiszem, hogy most már nem lesz többé ilyen gondom, mert megtanultam a leckét a párkapcsolatokról. Köszönöm.

Robi

MATYUS: Koszonom nagyon nem bantam meg tokeletesen igaz minden es mar maskeppen fogom fel a dolgokat !!!!sok mindenben meg akarokvaltozni ezek utan mert csak igy lehetseges tovabb lepnem most mar tudom a hibaimat is amikre evek hosszu soran nem figyeltem fel!!!!koszi a programot

GABI: „Köszönöm Susi! Nagyon boldog vagyok, mert életemben először sikerült valamit úgy elérnem, hogy nem kellett megszenvednem érte. A program elejétől fogva egyre jobban és jobban éreztem magam, s úgy sikerült megnövelnem az önbizalmamat, hogy a végén én hívtam el egy randira a kedvesemet, ami remekül sikerült. Nem győzött csodálkozni, hogy mennyire megváltoztam és éreztem, hogy ez nagyon tetszett neki. A szerelmünk új fordulatot vett, már nem az a kis nyuszi vagyok, hanem tudom, hogy mi kell nekem, s ez sugárzik belőlem, mert még az utcán is sokkal többen fordulnak utánam. Hálás vagyok ezért a programért! Légy áldott Susi, hogy ezt összehoztad nekünk.”

Kedves Susi!

Megtörtént az első találkozás. :) Úgy gondolom, hogy tankönyvbe illően sikerült. Persze hibákat mindig lehet találni, de tényleg jól sikerült. Kicsit részletesebben.
Megérkeztem a találkozás helyszínére, ő jött rögtön megpuszilt, és megölelt, majd adott nekem egy csokit. Aztán elmentünk cukrászdába, többször „véletlenül” hozzáértem a kezéhez, a hátához. A randi alatt folyamatosan beszéltettem, sokat nevetett, „jajj úristen mennyit beszélek”. Aztán megsimítottam az arcát, mintha lett volna rajta valami, egy pillanatig nem tudta hova tenni, de volt egy kis mosoly az arcán, és megköszönte, hogy levettem. Ezek után csodálkozott, hogy már megyek is, hazakísértem. Ő megint megölelt jó szorosan, majd amikor jöttem el, akkor kérdezte, hogy mikor jössz legközelebb? El is felejtettem megbeszélni vele a következő találkozót. És annyi jött ki a számon, hogy miért? És mondta, hogy hát a cuccaimat mikor viszem el. Amikor megkérdezte, hogy mikor jössz legközelebb, akkor a törzse fordult jobbra, aztán balra, mint aki kéreti magát. Ja, igen és amikor megölelt majd elengedtük egymást, akkor olyan volt, mintha várná, hogy megcsókoljam. (Bár lehet, hogy csak beképzeltem.) Persze én ezt nem tettem meg. Szerintem jó úton járok, szombaton lesz a következő találkozónk. Biztosan jól sikerül az is. :)
Tamás

Kedves Susi !

Végére értem a programodnak , és nagyon hálás vagyok ezért a tudásért amit adtál nekem . Igazad volt , hogy biztosan a hasznomra válik .

Nagyon nagy változásokon mentem keresztül ezen egy hónap alatt a segítségeddel . Mint írtam az édesanyámmal laktam és hogy nehézkes megoldanom a feladatokat , de elhatároztam magam a költözés mellett . Már el is költöztem , ehhez a programod , a leckék adtak erőt . Régóta nem voltam szabadságon , állandóan a munka , ezen is tudtam változtatni , ebben és a jövő hónapban is lesz egy hetem amikor se munka se telefon . Mondjuk ezen sokan meglepődtek .

A párhoroszkóp teljesen ledöbbentett , mert minden igaz amit megfogalmaz , sőt még a segítségemre is válik , hogy hogyan kell a dolgokhoz és a kapcsolatunkhoz állnom .

Úgy döntöttem egy pár leckét még átismétlek , mert szükségem van rá . Aztán jöhet a kapcsolatfelvétel…

István
Ezt is muszáj leírnom gyorsan.
Kb 1 hete gondoltam kipróbálom a tudatos teremtést valami kisebb dolgon. Ezt annyira nem gondoltam át, csak egy kósza gondolat volt. 3 hónapja költöztem, és az összes cipőmet kidobta anya egy zsákban a pakolás során. Mindenem benne volt, csizmák, cipők, minden, nagyon idegesített. És arra gondoltam, milyen jó lenne, ha mégis előkerülne, tök mindegy hogyan, és hogy nem lehetséges, mert már kidobtuk majdnem 100% bizonyossággal, persze ez nem volt 100%, de úgy hittük. De, új ismereteim birtokában kérdeztem magamtól, miért is ne lehetne így mégiscsak? Aztán lezártam a dolgot, hogy hagyjuk, és vettem is egy új őszi cipőt, ami tetszett, nem vártam tovább arra, hogy csoda történjen.
Ma reggel pedig éppen a hatékonyságon méláztam kávézás közben, amikor jött egy sms az unokatesómtól, akinél laktam korábban, hogy lomtalanítás volt náluk, és megtalált egy zsákot, tele cipővel. :-)
Edike
Kedves Susi!
Először is szeretném megköszönni azt a fajta csodát, amit minden reggel izgalommal vártam minden reggel mikor kinyitottam a szemem. Nem csak azért, mert tudom, hogy ezzel visszakapom a szerelmemet, hanem mert teljesebb emberré váltam/válok a feladatok által…minden alkalommal fedezek fel újabb és újabb dolgokat magamban és kapcsolatokhoz való hozzáállásomban.
Köszönöm azt, hogy megtanítottál, hogy hogyan tudom megélni és elengedni a problémáimat, és hogyan kezeljem a hangulatingadozásaimat, ami gyakran megesik még mindig sajnos nálam…de ismerve magam nagyon hamar tudok nagy mélységeket és magasságokat megélni, de legalább kezdem megtanulni, hogyan lezeljem ezeket. Amit leinkább köszönök Neked, hogy a program alatt és azon vagyok hogy utána is, tényleg éreztem magam felhőtlenül boldognak és ami a legcsodálatosabb ok nélkül.
Sok-sok felilmerésen mentem keresztül, de a leghasznosabb az volt, hogy egyedül (és nem magányosan!!!) is lehet boldog az ember. És még inkább értékelem a kedvesem iránt szerelmemet és vágyaimat.
Kitti

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a programban , rengeteg erőt és kitartást adott :) Nagyon visszavárom E-t, de be kell vallanom addig nem állok készen amíg nem sikerül megoldanom a 3mas szintű démonjaim okozta problémáim. Nem csak miatta hanem magam miatt is. Nagyon szeretem és tudom már mi akarok lenni, de a kedély állapotom még annyira de annyira változatos, hogy nem szeretném hogy most bekopogjon és velem legyen. Kell még egy hónap míg az orvos és a te programod segítségével igazán stabil lehessek.
El kell mondanom, hogy a te hatásodra új munkába állok mert az a munkakör sokkal közelebb hoz az emberekhez és ez által segíteni tudok ( valamint tudom, hogy csodás kezem van ).
Rondán fogalmazva kihúztál a szarból, igen még hullámzó vagyok, és instabil gyakran, DE tudom mik az értékeim és ezeken akoarok még többet dolgozni. KEdves embernek tartom magam( és szerencsére mások is), aki rendkívül sok szeretetet tud adni. A lényeg, hogy önmagam felé is tudjam adni a szeretetet. Tudom, hogy a házasságunk helyrehozható, és teret és időt kell adni neki és nekem is. Ám amíg a fájdalom gyakran belém nyilal ha rá gondolok addig nem lenne jó ha velem lenne. Rendbe fogom magam hozni és a program régebbi leckéit újra és újra át kell vennem.
Ígérem megírom mi történt velem ha olyan változás lesz ami sorsfordító :)

Hiszek a teremtő erőben, és teszek azért hogy minden helyrejöjjön, de ahhoz stabil alapok kellenek mint mondtad és ennek a stabil alapnak én kell hogy legyek. A szeretet mindent legyőz.

Geri
Hihetetlen erzes!!! Koszonom!! Olyan, mintha a föld felett 1 méterrel lennék, es száguldanék :)))
Olyan tökéletes az elet! Csodálatosan minden egyben van benne! Csodálatos!! Olyan boldog vagyok egesz nap! Zuhogott az eső en meg annyira jol voltam, hogy csak mosolyogtam közben! Koszonom neked a mai napot is, hogy segítettel megint!
Dina

Ezeket is érdemes olvasgatni!

Tanító, tanár vagy professzor?

május 20, 2024|0 Comments

Ki a legjobb mester? Szerinted a tanító, a tanár vagy netán egy professzor tud többet segíteni például egy szerelmi problémában?  Mielőtt elárulnám a véleményemet, elmesélek egy kis történetet: Sosem volt erősségem a torna, [...]

A gázlángozás 10 jele

április 16, 2024|0 Comments

Mi az a Gaslighting, avagy a gázlángozás? Egy 1944-es thriller nyomán,  sokan hívják így a bántalmazó kapcsolatokat. Az olyanokat, amikor megkérdőjelezik az ,,épelméjűségedet", de akár magát a létezésedet [...]

Valentin nap szakítás után

február 8, 2024|0 Comments

Február elején már mindenütt szívecskékbe botlik az ember. Ahogy mondani szokták: "még a csapból is a Valentin napi készülődés folyik". Ez sokaknak lehet öröm, de akik egyedül vannak - többnyire - nem viselik túl [...]

A szerelem fáj (?)

december 20, 2023|0 Comments

A legújabb kutatások szerint a szerelmi bánat során azért érzünk fizikai fájdalmat, mert az agy ugyanazon területe aktiválódik a szociális elutasításnál, mint fájdalom esetén. A Michigani Egyetem kísérletének meglepő eredményei szerint az összetört szív [...]

Telepatikus kapcsolat

december 10, 2023|0 Comments

Tudtad, hogy kapcsolatban állsz mindennel, ami az életedben jelen van? Ez egyfajta telepatikus kapcsolat, azaz tudat feletti részed kommunikál a környezeteddel, a téged körülvevő lényekkel, s így teremti számodra a gondolataid és érzéseid által [...]

Miért érdemes ezt a programot választani?

június 29, 2022|0 Comments

Remek lehet az általánosítás, ha egy gyógyszert kísérletezel ki. De vajon mindenkinek segíteni fog? Jó lehet az általánosítás egy tankönyv megírásakor. De vajon minden diáknak könnyű lesz tanulni belőle? Egyszerű lehet tipizálni az embereket, [...]

Mi a jó nekem ebben a szakításban?

május 21, 2022|0 Comments

Amikor megszakad egy kapcsolat, az mindkét fél számára nehéz. Bizonyára nagyon fáj, pedig már eltelt némi idő. Megértem, hogy keserűség van benned, de ez főként azért van, mert eddig nem fedezted fel a szakításotokban [...]

Nehéz megszabadulni a rossz érzésektől?

március 1, 2022|0 Comments

Kényelmetlenül érzed magad? Szorongsz? Nem csoda a mai helyzetben. Ha Te magad nem is foglalkozol a problémákkal, rád ragad a körülötted élőktől. Így aztán nehéz megszabadulni tőlük, hiszen nem tanultuk meg, hogyan kell. Pedig [...]