szemelyes_segitseg_keretben_k

Mi a legbiztosabb módja annak, hogy visszaszerezd a szerelmedet?

Sokféle módon lehet elérni egy célt, de mindig az a leghatásosabb, ami számunkra a leginkább testhezálló megoldás. Ennek megtalálásához nyújtok segítséget számodra, ha eljössz hozzám (vagy telefonon, online is találkozhatunk). Személyes segítséget kapsz a legjobb taktikák kiválasztásához, amik hozzásegítenek célod eléréséhez.

 

  • Ha beszélgetünk, megismerve Téged, olyan tippeket tudok adni, amik a Te habitusodhoz a legmegfelelőbbek.
  • Ha beszélgetünk, akkor mesélhetsz a szerelmedről, és közösen könnyebben megtaláljuk azt a módot, amely a leginkább alkalmas a megközelítéséhez.
  • Ha beszélgetünk, megnézhetjük kártyából, hogy mely módszerek kecsegtetnek a leggyorsabb sikerrel.
  • Ha beszélgetünk, akár közösen varázsolhatunk is, ami sokszoros erőt ad kérésed kiküldéséhez.

 

Szeretnél végre valóban működő útmutatást kapni?

Akkor jelentkezz be hozzám, és csak Rád szabott, egyedi segítséget kapsz tőlem.

(Telefonszámom: +36 30 207 1170)

Hogyan néz ki egy ilyen személyes találkozó?

  1. Jelentkezésed után telefonon megbeszélünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  2. Amikor eljössz, akkor elmondod mit szeretnél elérni (nem a történetedet!), s ennek függvényében választjuk ki a folytatást. Lehet, hogy kártyán nézek meg dolgokat (lásd: jóslás); lehet, hogy a Te személyes problémáidat bogozzuk ki; lehet, hogy a szerelmed megismerésére fordítunk nagyobb hangsúlyt; stb. A lényeg, hogy segítek Neked összeállítani azt a tevékenységi sort, megismerni azokat a trükköket és módszereket, amikkel a legbiztosabban eléred a célodat, és meg- illetve visszaszerzed, akire vágysz.
    Amennyiben messze élsz tölem, mindezt megtehetjük telefonon vagy online is!)

Mennyibe kerül?

Az első találkozó másfél órás. Van 30 INGYENES perced arra, hogy megismerj egy picit az által, hogy elmondod mit szeretnél, és én elmondom, hogy milyen lehetőségeket tudok kínálni számodra. Ha ez megvolt, meg fogom Tőled kérdezni, hogy folytassuk-e, s amennyiben úgy döntesz, inkább más utat választasz, fizetés nélkül elmehetsz. (Ha telefonon, vagy online beszélünk, akkor itt bontjuk a vonalat, mert ha kéred a folytatást, akkor előbb fizetned kell.) A továbbiakban 1 óra velem 11.000.-Ft.

Hol tudsz személyes segítséget kapni tőlem?

Budapest XIII. kerületében, az Árpád-híd közelében. Természetesen csak az előre egyeztetett időpontban.

Bejelentkezem!

Ha személyes segítséget szeretnél, hogy biztosra mehess --->

Jelentkezz be egy személyes beszélgetésre úgy, hogy írsz egy e-mail-t a megoldas@ hogyanszerezzemvissza.hu címre, vagy a zöld gombra kattintva, használd a kapcsolati űrlapunkat.
Bejelentkezem!

És még egy kérés tőlem hozzád:

Amikor felhívsz, hogy bejelentkezz, kérlek ne meséld el a történetedet! Szeretem, ha nem tudom előre mi van köztetek, mert így lesz tiszta számomra a kép, amikor a kártyában megnézem a kapcsolatodat. Amikor ez megvolt, már nyíltabban beszélgethetünk. 🙂

Szeretettel várlak!

Susi