Sokféle módon lehet elérni egy célt, de mindig az a leghatásosabb, ami számunkra a leginkább testhezálló megoldás. Biztos vagyok benne, hogy Te – aki ilyen alaposan körülnézel, mielőtt döntést hoznál -, képes lennél egyedül is elérni a célodat. De mivel mielőbb eredményt akarsz, tudod, hogy egy kis segítséggel biztosabban haladhatsz a legmegfelelőbb úton, ami “kezdőként” nem biztos, hogy mindig egyszerűen kiválasztható, a számtalan lehetőség közül. Már a segítséget nyújtó személy kiválasztása sem egyszerű.

 • Vannak, akik tudásanyagot nyújtanak a párkapcsolatok dinamikáját alapul véve.

 • Vannak, akik segítenek megtalálni az elkövetett hibákat, és kijavítani azokat.

 • Vannak, akik saját tapasztalataik alapján bemutatják neked a férfi-női szerepeket, hogy a sajátod erősödjön.

 • Vannak, akik szerelmi kötéssel kecsegtetnek, mintha az önmagában mindent megoldana.

 • Vannak, akik párkapcsolati harmonizációt ajánlanak vagy netán Voodoo mágiát.

De hallottam már olyat is, hogy kineziológus, pszichológus vagy családállítás segítségével igyekeznek helyreállítani sérült kapcsolatukat.

Érthető hát, hogy nem könnyű megtalálni a neked passzoló segítséget. Túl sok a variáció és talán mindegyikben lehet valami jó, ami támogatna a célod elérésében. DE szerintem:

Manapság mindenképpen érdemes felhasználni a pszichológia tudástárát, de egy kis varázslat is besegíthet. 

Az érzelmi problémákon a szív és az ész összefogásával segíthetünk leghatékonyabban!

Ha egyetértesz velem ebben, akkor nálam a helyed!

Tehát…

Szeretnél végre valóban működő útmutatást kapni?

Akkor jelentkezz be hozzám, és csak Rád szabott, egyedi segítséget kapsz tőlem. Olyat, ami egyesíti a pszichológia és a mágia tudását.

(Telefonszámom: +36 30 207 1170)

 • Ha engem választasz segítődnek, akkor nem kell semmit sem mondanod, mert a tarot segítségével megnézem a kapcsolatodat, és az abban rejlő lehetőségeket.
 • Ha belemerülünk a kapcsolati kérdésekbe, akkor kérdezhetsz és mesélhetsz is a szerelmedről, s így közösen könnyebben megtaláljuk azt a módot, amely a leginkább alkalmas a visszahódítás megközelítéséhez.
 • Ha beszélgetünk, megismerve Téged, olyan tippeket tudok adni, melyek a Te habitusodhoz a legmegfelelőbbek.
 • Ha a továbbiakban is igényt tartasz a segítségemre, az kimerülhet a Szeresd vissza! online programban is, de választhatod azt is, hogy személyre szabottabb, egyedi segítséggel támogassalak.

Hogyan néz ki nálam egy konzultáció?

 • Jelentkezésed után telefonon megbeszélünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.

 • Amikor eljössz, akkor elmondod mit szeretnél elérni (nem a történetedet!), s ennek függvényében választjuk ki a folytatást. Lehet, hogy kártyán nézek meg dolgokat (lásd: jóslás); lehet, hogy a Te személyes problémáidat bogozzuk ki; lehet, hogy a szerelmed megismerésére fordítunk nagyobb hangsúlyt; stb. A lényeg, hogy segítek Neked összeállítani azt a tevékenységi sort, megismerni azokat a trükköket és módszereket, amikkel a legbiztosabban eléred a célodat, és meg- illetve visszaszerzed, akire vágysz.
  (Amennyiben messze élsz tőlem, mindezt megtehetjük telefonon vagy online is!)

 • Bár mindig intelligens emberekkel szoktam konzultálni, aki már próbálta tudja, hogy milyen hasznos, ha a beszélgetésünkről hangfelvétel készül. Mindenképpen javaslom, hiszen így lehetőséged lesz újra meghallgatni, akár többször is. Ha személyesen jössz, ezt könnyedén meg tudod tenni az okos telefonoddal. Ha online csevegünk, akkor kell hozzá még egy eszköz. Ha ilyen Neked nincs, akkor szólj és elkészítem én a hangfelvételt és egy e-mailben elküldöm neked. Ezt viszont előre kell kérned!

Mennyibe kerül?

A párkapcsolati elemzés vagy jóslás kétféle formában rendelhető:

 • 45 perces = 15000.-Ft, amit főként azoknak ajánlok, akik úgy gondolják belefognának a Szeresd vissza programba, és ehhez kell néhány kérdésre megtalálnunk a választ.

 • 85 perces = 27000.-Ft, ami egy alaposabb párkapcsolati elemzés és a legjobb út kiválasztásához jó.

Hogy ennyi időbe mennyi kérdés fér bele, főként azon múlik, hogyan készülsz fel!

Szóval… Írd össze a kérdéseidet (itt találsz hozzá ötleteket: https://bit.ly/2Yj6YIk ), és hívj: +36 30 207 1170

Hol tudsz személyes segítséget kapni tőlem?

Budapest XIII. kerületében, a Honvéd kórház közelében. Ha neked ez messze van, akkor találkozhatunk online formában is: Messenger, Skype, Viber, WhatsApp vagy FaceTime segítségével is. Ez ugyan olyan jól tud működni.

Ha személyes segítséget szeretnél, hogy biztosra mehess...

Jelentkezz be egy személyes beszélgetésre úgy, hogy írsz egy e-mail-t a megoldas@ hogyanszerezzemvissza.hu címre, vagy felhívsz a +36 30 207 11 70 telefonszámon.

És még egy kérés tőlem hozzád:

Amikor felhívsz, hogy bejelentkezz, kérlek ne meséld el a történetedet! Szeretem, ha nem tudom előre mi van köztetek, mert így lesz tiszta számomra a kép, amikor a kártyában megnézem a kapcsolatodat. Amikor ez megvolt, már nyíltabban beszélgethetünk. :-)

Szeretettel várlak!

Susi