Sokféle módon lehet elérni egy célt, de mindig az a leghatásosabb, ami számunkra a leginkább testhezálló megoldás. Biztos vagyok benne, hogy Te – aki ilyen alaposan körülnézel, mielőtt döntést hoznál -, képes lennél egyedül is elérni a célodat. De mivel mielőbb eredményt akarsz, tudod, hogy egy kis segítséggel biztosabban haladhatsz a legmegfelelőbb úton, ami “kezdőként” nem biztos, hogy mindig egyszerűen kiválasztható, a számtalan lehetőség közül. Már a segítséget nyújtó személy kiválasztása sem egyszerű.

 • Vannak, akik tudásanyagot nyújtanak a párkapcsolatok dinamikáját alapul véve.

 • Vannak, akik segítenek megtalálni az elkövetett hibákat, és kijavítani azokat.

 • Vannak, akik saját tapasztalataik alapján bemutatják neked a férfi-női szerepeket, hogy a sajátod erősödjön.

 • Vannak, akik szerelmi kötéssel kecsegtetnek, mintha az önmagában mindent megoldana.

 • Vannak, akik párkapcsolati harmonizációt ajánlanak vagy netán Voodoo mágiát.

De hallottam már olyat is, hogy kineziológus, pszichológus vagy családállítás segítségével igyekeznek helyreállítani sérült kapcsolatukat.

Érthető hát, hogy nem könnyű megtalálni a neked passzoló segítséget. Túl sok a variáció és talán mindegyikben lehet valami jó, ami támogatna a célod elérésében. DE szerintem:

Manapság mindenképpen érdemes felhasználni a pszichológia tudástárát, de egy kis varázslat is besegíthet. 

Az érzelmi problémákon a szív és az ész összefogásával segíthetünk leghatékonyabban!

Ha egyetértesz velem ebben, akkor nálam a helyed!

Tehát…

Szeretnél végre valóban működő útmutatást kapni?

Akkor jelentkezz be hozzám, és csak Rád szabott, egyedi segítséget kapsz tőlem. Olyat, ami egyesíti a pszichológia és a mágia tudását.

(Telefonszámom: +36 30 207 1170)

 • Ha engem választasz segítődnek, akkor nem kell semmit sem mondanod, mert a tarot segítségével megnézem a kapcsolatodat, és az abban rejlő lehetőségeket.
 • Ha belemerülünk a kapcsolati kérdésekbe, akkor kérdezhetsz és mesélhetsz is a szerelmedről, s így közösen könnyebben megtaláljuk azt a módot, amely a leginkább alkalmas a visszahódítás megközelítéséhez.
 • Ha beszélgetünk, megismerve Téged, olyan tippeket tudok adni, melyek a Te habitusodhoz a legmegfelelőbbek.
 • Ha a továbbiakban is igényt tartasz a segítségemre, az kimerülhet a Szeresd vissza! online programban is, de választhatod azt is, hogy személyre szabottabb, egyedi segítséggel támogassalak.

Hogyan néz ki nálam egy személyes találkozó?

 • Jelentkezésed után telefonon megbeszélünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.

 • Amikor eljössz, akkor elmondod mit szeretnél elérni (nem a történetedet!), s ennek függvényében választjuk ki a folytatást. Lehet, hogy kártyán nézek meg dolgokat (lásd: jóslás); lehet, hogy a Te személyes problémáidat bogozzuk ki; lehet, hogy a szerelmed megismerésére fordítunk nagyobb hangsúlyt; stb. A lényeg, hogy segítek Neked összeállítani azt a tevékenységi sort, megismerni azokat a trükköket és módszereket, amikkel a legbiztosabban eléred a célodat, és meg- illetve visszaszerzed, akire vágysz.
  (Amennyiben messze élsz tőlem, mindezt megtehetjük telefonon vagy online is!)

Mennyibe kerül?

A párkapcsolati elemzés vagy jóslás kétféle formában rendelhető:

 • 40 perces = 11000.-Ft, amit főként azoknak ajánlok, akik úgy gondolják belefognának a Szeresd vissza programba, és ehhez kell néhány kérdésre megtalálnunk a választ.

 • 80 perces = 19000.-Ft, ami egy alaposabb párkapcsolati elemzés és a legjobb út kiválasztásához jó.

Hogy ennyi időbe mennyi kérdés fér bele, főként azon múlik, hogyan készülsz fel!

Szóval… Írd össze a kérdéseidet, és hívj: +36 30 207 1170

Hol tudsz személyes segítséget kapni tőlem?

Budapest XIII. kerületében, a Honvéd kórház közelében. Természetesen csak az előre egyeztetett időpontban.

Ha személyes segítséget szeretnél, hogy biztosra mehess...

Jelentkezz be egy személyes beszélgetésre úgy, hogy írsz egy e-mail-t a megoldas@ hogyanszerezzemvissza.hu címre, vagy felhívsz a +36 30 207 11 70 telefonszámon.

És még egy kérés tőlem hozzád:

Amikor felhívsz, hogy bejelentkezz, kérlek ne meséld el a történetedet! Szeretem, ha nem tudom előre mi van köztetek, mert így lesz tiszta számomra a kép, amikor a kártyában megnézem a kapcsolatodat. Amikor ez megvolt, már nyíltabban beszélgethetünk. :-)

Szeretettel várlak!

Susi