december 10, 2023

Telepatikus kapcsolat

Tudtad, hogy kapcsolatban állsz mindennel, ami az életedben jelen van? Ez egyfajta telepatikus kapcsolat, azaz tudat feletti részed kommunikál a környezeteddel, a téged körülvevő lényekkel, s így teremti számodra a gondolataid és érzéseid által kívánt életet.

Vehetjük ezt úgy, hogy állandóan rá vagyunk kapcsolódva a „morfogenetikus mezőre” vagy más megnevezésben az „akhasára”, s ezen keresztül tartjuk fenn a kapcsolatot a többi „lélekkel”. Ahhoz, hogy ezt elhidd nekem, persze meg kéne magyaráznom, hogy miért és hogyan, de ha szeretnéd megérteni, akkor eljössz majd hozzám egy ilyen témájú előadásomra, mert itt most túl hosszú lenne ezt a témát végigvinni.

Kérlek, most inkább fogadd el magyarázat nélkül, amit mondok, mert hasznát veheted, ha vissza szeretnéd kapni a kedvesedet.

Tehát itt és most, inkább arról szeretnélek tájékoztatni, hogyan használhatod ezt a „telepatikus” kapcsolatot.

Ha bízol bennem, és magyarázat nélkül is elhiszed, hogy létezik ez a kapcsolat, akkor ebből már számodra is egyértelmű lesz, hogy nem csak ezen alapszik a vonzás törvénye, de ezen keresztül üzenni is lehet bármely más léleknek. A Te helyzetedben most az lenne a cél, hogy a szerelmednek üzenj, hogy visszahívhasd őt az életedbe.

Milyen üzenetet küldhetsz?

Bármilyet, ami számára kecsegtető. Amivel elérhető, hogy vonzó legyen a számára a gondolat, hogy visszatérjen hozzád.

Sohasem szabad olyan jellegű üzenetet küldeni, amivel olyan cselekvésre szólítjuk fel a másikat, amit ő esetleg ellenezhet, mert azt nem fogja megtenni. Tudni kell, hogy a másik számára mi a jó, mi az, amit ő szeretne, és azt kell megígérni neki. Természetesen őszintén. Itt nincs helye a hazugságnak, a nagyzolásnak. Ezen a szinten az emberi taktikák nem működnek. Itt minden tiszta is igaz.

hetfatyoltancHiába is ígérnéd meg a barátodnak, hogy ha visszajön hozzád, eljárod neki a „hét-fátyol-táncot”, ha eszed ágában sincs megtenni. Lelki szinten azonnal lebuksz a mellébeszéléseddel.

Ám ha tudod, hogy kedvesed például azért tartja távol magát tőled, mert nem voltál hozzá elég kedves, s most azt ígéred, hogy mindent megteszel azért, hogy ezen a hiányosságon javíts, akkor az már valószínűleg hihető lesz a számára, feltéve, hogy valóban komolyan gondolod.

A telepatikus kapcsolatot olyan üzenetek küldésére kell most használnod, amivel örömet szerzel a másiknak és arra serkented vele, hogy szabad akaratából döntsön úgy, hogy mégiscsak veled szeretne lenni. Ez egy remek mód arra, hogy a távolból is képes legyél visszahódítani őt.

Ha jobban meg szeretnéd ismerni ezt a taktikát, akkor kattints ide és megmutatom ingyen:

Vagy ha egy biztosabb, komplexebb módszert szeretnél – nem csak kedvesed visszaszerzésére, hanem utána egy boldog kapcsolatra vele -, akkor jelentkezz a Szeresd vissza! programba az alábbi gombra kattintva: