augusztus 15, 2018

Amikor már csak a csoda segíthet

Életünkben és kapcsolatainkban előadódhatnak olyan helyzetek, amikre nem találunk megoldást. Affajta „róka-fogta-csuka” állapotok, amikre bármilyen lehetséges megoldást is találunk,  mindenképpen vesztő pozícióban maradunk vagy leszünk.

Például, ha szerelmünk sértő módon, se szó, se beszéd elzárkózik tőlünk – nem szakít, de nem is kommunikál velünk, – bármit is teszünk, nem lehet jó vége:

  • Ha megbocsátjuk a viselkedését, és szeretettel próbáljuk felvenni vele a kapcsolatot, várhatóan azt fogja gondolni, hogy nincs önbecsülésünk. Velünk bármit meg lehet tenni, értünk nem kell küzdeni, tehát értéktelenekké válunk a szemében.

  • Ha kiállunk önmagunkért, és nem tűrjük tovább a viselkedését, akkor pedig csak arra marad lehetőségünk, hogy mi legyünk azok, akik kimondják a VÉGE szót.

Egyik megoldás sem az, amire vágyunk, ha igazán szeretünk. Ez egy tipikusan olyan helyzet, ahol

csak a csoda segíthet!

Mit lehet ilyenkor tenni?

Vagy lemondunk a kapcsolatról, vagy „megalkotjuk a csodát”, ami által a sértő fél megváltoztatja viselkedését, és visszatér hozzánk.

El tudod képzelni, hogy ez lehetséges? 

Ha igen, akkor biztosan hiszel abban, hogy teremtőképességünkkel befolyásolhatjuk mások viselkedését. A bennünk élő mágia csodákra képes! Csak meg kell tanulnunk használni. (Próbáld ki például a telepatikus üzenetküldési technikát, amit itt megtanítok Neked:

Ha Te is valamilyen megoldhatatlannak tűnő helyzetben vagy, és tudod, mi az, amit igazán szeretnél elérni, akkor érdemes belevágni „a csoda” megteremtésébe. Először fel kell térképezni a jelen helyzetet (például egy kapcsolatelemző jóslással ), majd össze kell állítani a leghatásosabb módszereket (akár varázslatokat) a cél eléréséhez. Ha ez megvan, akkor már „csak” végre kell hajtani, és megvalósul a vágyad.

Mindez nagyon egyszerű és nagyon bonyolult is egyszerre. Ha nem vagy jártas a „tudatos teremtésben”, a mágiában, akkor jól teszed, ha segítséget veszel igénybe. Itt nem arra gondolok, hogy megfizetsz valakit, hogy helyetted „varázsolja meg” a dolgot, hanem arra, hogy egy mestert fogadsz magad mellé, aki tanácsokkal lát el, erősít és eligazgat ezen a nem hétköznapi terepen. Olyasvalakit, akiben megbízol, és akit képes vagy követni. Tehát jól kell választanod!

Amikor csodára van szükség, nem bízhatunk üres ígéretekben!

Mint ahogy nem mindegy, kihez fordulsz egy jóslásért, még kevésbé mindegy, kihez fordulsz mágikus segítségért. (A választás mikéntjéről olvashatsz a „Mit érdemes tudnod, mielőtt jóshoz vagy mágushoz fordulnál?” című e-könyvemben, ami ingyenesen letölthető  a bosziplaza.hu weboldalamon.

Bármit megkaphatsz, bármit elérhetsz, ha igazán fontos a számodra! Nem csak „jó lenne, ha …„, nem csak „szeretném, ha …” típusú, hanem igazi választás, amiről tudod, hogy mindennél fontosabb számodra.

Egy kapcsolat esetén például azt a bizonyos másikat!

Ha tudod, hogy mi kell neked, akkor ne késlekedj!

Tegyél érte!

És a csoda megérkezik az életedbe.