június 20, 2013

Gyorssegély

Mitévő legyél szakítás után?

Amikor egy párkapcsolat véget ér, és hirtelen egyedül maradsz a világban, egy szívfájdító, ismeretlen világba csöppensz, ahol egyedül bolyongsz, nincs ott többé Ő, és ettől elveszettnek érzed magad.

Lehet, hogy az utóbbi időkben már elég problémás volt a kapcsolatotok, de ezeket a problémákat már ismerted, tudtad mire számíthatsz, és bizonyos fokú biztonságot jelentett számodra, hogy volt egy párod.

Most pedig magadra maradtál, elhagyatott és magányos vagy.

Másra sem vágysz, mint hogy elsírd a fájdalmadat, és valaki megmondja, mit tegyél? Hogyan lehet újra minden a régi?

Utóbbi kérdésre a válasz, hogy sehogy.

Már sosem lesz semmi sem a régi! DE…

Lehet egy megújult – tán még a korábbinál is jobb – kapcsolatotok!

Nem oldhatom meg helyetted a problémáidat, de néhány kérdéssel segítek Neked meghozni a döntést, hogy merre tovább, és ha ez megvolt, akkor segíthetek a döntésed szerinti jövő megvalósításában is.

Miben kell döntened?

Íme a legfontosabb kérdések, amiket mielőbb meg kell válaszolnod magadban, én pedig elmondom, hogyan tudok segíteni Neked a választásod véghezvitelében:

Természetes, hogy ha az ember egy ilyen nagy változást él át, akkor ezen nem tud csak úgy egyszerűen átlépni. Különösen nehéz helyzetben van az, akit  lapátra tettek, s ilyen esetben kell szánni némi időt a gyászra. Azaz, kifejezetten jót tesz, ha néhány napig bezárkózol, sajnálod magad, elsiratod a szép napokat. Ám ha rám hallgatsz, akkor ez maximum 1-3 nap közötti időt vegyen csak el az életedből. Ha nem az a fő célod, hogy sajnáltasd magad a fél világgal, akkor szabj időkorlátot magadnak és tartsd is be!

Bár mindenki azt mondja, hogy boldog akar lenni, mégis sokszor választják inkább azt, hogy igazuk legyen, vagy hogy megfeleljenek az elvárásoknak. Az egó választása ez, ami nem szeret alulmaradni, ami  inkább elviseli a nehézségeket is, minthogy háttérbe szoruljon. Az egó számára nem fontos a boldogság, ő csak elfogadott, elismert akar lenni.

Te mit szeretnél?

Hogy az egód irányítsa az életedet, vagy te akarod használni az egódat ott ahol kell, és egyébként a boldogságot választod?

Ez a lehető legnagyobb döntés az életedben.

Ha az egó útját választod, akkor jó utat kívánok neked. Ha a boldogságodat helyezed előtérbe, akkor szívesen segítek, hogy rátalálj azáltal, hogy megismerkedsz önmagaddal, és megengeded, hogy örömmel teli legyen az életed.

Szakítottatok. Ennek minden bizonnyal megvolt a maga oka is. Ha Ő akart elszakadni tőled, akkor talán más utat szeretne magának. Ha Te szakítottál, akkor talán valószínűleg te voltál az, aki más utat akart magának, de mostanra rájöttél, hogy mégiscsak Ő volt az igazi. Az ok sokféle lehet, de a lényeg egy: Vele képzeled el a jövődet, vagy nélküle? Mivel itt vagy, és ezt olvasod, akkor valószínűbb, hogy vele, s ebben – ha hajlandó vagy dolgozni az ügyön, – tudok neked segíteni a Szeresd vissza! programmal. Ha úgy döntesz, hogy mégis elengeded, akkor szívesen segítek Neked abban is, hogy magadhoz térj, és új szerelemben találd meg a boldogságodat.

Ha tudod már a válaszaidat, akkor …

első teendőid egy friss szakítás után:

  • ne beszélgess a barátaiddal vagy a családoddal a szakításodról vagy az exedről. Ha eleinte ezt semmilyen módon nem tudod megállni, akkor kapj el egy idegent, akivel soha többé nem találkozol, és öntsd ki neki a szíved. De a legjobb, ha hallgatsz, mert panaszkodással csak az önsajnálatodat erősíted;

  • vonulj vissza és lehetőleg semmilyen fizikai formában se érintkezz az exeddel. Ez elsőre nem könnyű, de ahogy telik az idő, egyre könnyebb lesz. Ezzel egy időben Te is egyre összeszedettebb, kreatívabb, nyugodtabb és bizakodóbb leszel, főként, ha a háttérből elkezded küldeni számára a telepatikus üzeneteidet, melyet itt magyarázok el neked, hogyan csináld:

  • tűzd ki a célt, amit el akarsz érni, és ha ez a kapcsolatotok visszaszerzése – vagy inkább megújítása -, akkor fogj hozzá a Szeresd vissza! programban foglaltakhoz.

Ha már régebben szakítottatok…

csak eddig még nem sikerült őt visszaszerezned, bár sok mindennel próbálkoztál, akkor Nálad kicsit más a helyzet.

Te már hozzászoktál ahhoz, hogy külön vagytok, lehet, hogy véghezvitted a tipikus hibákat, talán már túl vagy sok visszautasításon is, de azért kitartasz a célod mellett. Minden tiszteletem a tiéd, szeretem azokat, akik nem adják fel. Persze azért van egy határ, amit észre kell venni, de reméljük, Te még nem jutottál el oda.

Neked azt tudom leginkább tanácsolni, hogy biztos lehess abban, hogy van-e még értelme küzdeni, gyere el hozzám egy személyes segítségért, vagy – ha nagyon messze laksz , találkozhatunk online felületen is–, hogy megtudjuk, mennyi az esélyed szerelmed visszahódítására, hogy jelenleg hogy áll a helyzetetek. Ha pozitív válaszokat kapunk, akkor a Szeresd vissza! program számodra is segítség lesz, de ha azt mondja a kártya, hogy nincs esély, akkor megtalálhatjuk számodra azt az utat, ami kivezet ebből a keserűséggel teli helyzetből, hogy újra boldog legyen az életed.