május 15, 2013

Hogyan szerezheted vissza, ha tini vagy?

Volt egy különleges valaki az életedben, de elvesztetted?

És most azt szeretnéd, ha visszajönne hozzád, és újra boldogok lennétek együtt?

Az alábbiakban olyan tanácsokat osztok meg veled, amelyek elősegítik, hogy az exed újra főszerepet kapjon az életedben. Kövesd ezeket a lépéseket, és meglátod segíteni fog!

1.    Gondold át, hogy miért is bomlott fel a kapcsolatotok!

Egyikőtök, vagy netán mindketten sértően viselkedtetek egymással, vagy unalmasnak találtátok az együttléteteket, netán birtokolni akartátok a másikat? Netán egyikőtök, vagy mindketten megcsaltátok a másikat? Azért akarod őt visszakapni, mert nem tudod elfogadni, hogy ő már nem akar téged? Talán azért kell neked, mert a barátaid szerint jól összeilletek? Vagy tényleg úgy szereted, mint ahogyan ő téged?
Ha ezek közül bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor tudnod kell, hogy nem lesz könnyű újra szerelmet találni ebben a kapcsolatban. De ha továbbra is szeretnéd őt visszakapni, akkor próbálkozz az alábbi lépésekkel.

miert_hagyott_el

2.    Légy újra az a személy, akibe egykoron beleszeretett.

Vonzódott hozzád szerelmetek kezdetén, mert úgy érezte, jó veled és Te vagy az, aki kielégíti érzelmi szükségleteit. Hogyan változtál meg azóta? Javítsd ki a hibákat, változtasd meg azokat a rossz szokásaidat, amik miatt most másnak lát, illetve más is lettél. Légy pozitív. Nevess és mosolyogj még akkor is, ha más nem látja, hogy begyakorold a boldogságot. Ne feledd, hogy aki pozitív érzéseket sugároz magából, az könnyen vonzza az embereket, mert azok jól érzik magukat vele.

beszeljuk_meg

Ne ragadj le a múltban, ne hagyd el magad! Hadd tudja, hogy az életed nélküle is zajlik. Menj el moziba, rendezvényekre, vagy egyéb programokra. Lássák, hogy élsz, hogy nem keseregsz semmi miatt.

3.    Ne foglalkozz azzal, hogy mások milyennek látnak.

A lényeg az, hogy szeresd magad, és érezd jól magadat a bőrödben. Ehhez kell, hogy fejleszd az önbecsülésedet, és tudd, hogy egy páratlan teremtés vagy. Nincs még egy valaki, aki olyan mint Te. Különleges vagy, és megérdemled, hogy szeressenek. Aki pedig nem teszi, az az ő hibája, ő lesz kevesebb tőle.

4.    Ha még csak 1-2 hete szakítottatok, és összefuttok, akkor hagyd őt figyelmen kívül.

Ezzel hívod fel magadra a legjobban a figyelmét. Ha még szeret, akkor valószínű, hogy ő fog utánad iramodni és szóba elegyedni veled. Ha nem vagy annyira fontos neki, akkor lehet, hogy semmit sem fog mondani, de az egóját mindenképpen piszkálni fogja, hogy fütyülsz rá. (Ez főként a sikeres pasiknál működik így. Ha egy önbizalom hiányos hímről van szó, akkor ne tedd vele ezt, mert csak bántani fogod.)

vidaman

5.    Tudd meg, hogy még mindig érdeklődik-e utánad.

Mielőtt megpróbálnád visszaszerezni őt, tudnod kell, hogy még fontos vagy-e a számára. Ha ő nem mutat semmilyen vonzalmat már irántad, akkor nagyon finoman lehet csak közelíteni, s jól ki kell találni, hogy azt is hogyan. Ha viszont egyértelmű, hogy szeret, hogy fontos vagy a számára, akkor a dolgokon könnyebben lehet javítani, bár ebben az esetben sem szabad elkapkodni. Ne kezdj el semmit, amíg ez a kérdés nem tisztázódott előtted.

nindzsa_lany

6.     Add tudtára, hogy gondolsz rá.

Emlékeztesd őt, hogy épp például pont abban az étteremben jártál a minap, ahol egy különösen kellemes vacsorát fogyasztottatok el együtt, s erről eszedbe jutott, vajon mi lehet vele. Az ilyesmi lehet bevezető egy könnyed beszélgetéshez telefonon, vagy néhány levélváltáshoz mailen.

7.    Fordíts a szokásosnál több figyelmet a megjelenésedre.

Te magad is sokkal jobban fogod érezni, ha egy finom fürdő után, csinos frizurával, ápolt körmökkel, szexi fehérneműben bújsz a legcsinibb ruhádba, amikor elindulsz otthonról. Az ilyesmi erősíti az önbizalmadat, és ez fontos, hogy magabiztosabb lehess a találkozáskor.

apoltsag

8.    Ne feledd! A helyzet sosem reménytelen, amíg éltek.

Mindig van esély a dolgok megjavítására, a történések megváltoztatására. Bizonyíték erre az a sok párocska, akik épp ezen a napon jöttek újra össze.

9.    Keress magadnak elfoglaltságot.

Ha egy új tevékenységre kezdesz el összpontosítani, akkor gyorsabban telik az idő, exed visszaszerzéséig. Ráadásul úgy fogod érezni, hogy a Te irányításod szerint zajlik az életed. Az sem elhanyagolható, hogy ha az exed látni fogja, hogy milyen program dús az életed, akkor elgondolkodik azon, hogy vajon már nem is kedveled őt. Tán még szenvedni is fog amiatt, hogy mással foglalkozol ahelyett, hogy a szakításotokon keseregnél. Ez aztán eléggé felpiszkálhatja őt ahhoz, hogy visszajöjjön hozzád.

10.    Tervezd meg előre, hogy mik lesznek az első szavaid.

Rendkívül fontos, hogy tudd, mit mondasz majd először neki, ha találkozol vele, vagy akár telefonon beszéltek. Ha rossz szavakat használsz, akkor akár az első percben elveszíted annak a lehetőségét, hogy visszatérjen hozzád az exed. A sírás, vagy a könyörgés szinte biztos, hogy nem fog használni. Kimutathatod, hogy fáj, ami történt, de megalázkodni nem szerencsés. Te sem becsülnéd sokra, ha valaki önsajnálattal eltelve közelítene hozzád.

11.    Használd fel a múltban szerzett tapasztalataidat.

Ha tudod, hogy valamelyik ruhádban különösen tetszettél neki, mert ennek valamikor hangot adott, akkor azt vedd fel a találkozáskor. Vagy beszélgetés közben hozz fel egy boldog emléket az együtt töltött időkből. Találkozz vele olyan helyen, ahol vidám perceket töltöttetek el együtt.

milyen_jo_volt_egyutt

12.    Figyelj oda, hogy milyen szavakat használsz.

Ha exednek vannak rá jellemző kifejezései, akkor azokat most bele kell illesztened a saját szavaid közé. Ez tudat alatt azt mondja majd neki, hogy egy nyelvet beszéltek.

13.    Mellékesen megkérdezheted, hogy (kötelezettség nélkül) lenne-e kedve például, egy közös italra a barátokkal, egy kis mini golf, vagy tenisz, stb .

Válassz valami olyan programot, ami nyilvános és tudod, hogy szereti. Hagyd a komoly beszélgetést későbbre, mert az ijesztő lehet a számára. Persze ha ő kezdeményez, akkor menj bele. De ne nehezítsd a dolgát.

kozos_program

(Forrás: wikihow.com)