november 12, 2013

Magányos karácsony

Bár még ma is gyönyörűen sütött a nap és 13 fok volt, de lassan feltűnnek az üzletekben a karácsonyi díszek, amikről az embernek eszébe jutnak az ünnepek. Csodálatos időszaka ez az évnek, de nem annak, aki szakított élete szerelmével és most egyedül, szívfájdalommal teli tölti a napjait.

Mi a terved?

Keresel valaki mást magadnak addigra? Vagy magadba fojtod a bánatod, és magányosan töltöd a karácsonyt és a szilvesztert?

Lehet, hogy arról álmodozol, hogy visszajön hozzád és egymás karjaiban, boldogságban telik majd az év vége?

Netán az a terved, hogy visszaszerzed őt?

ÉS MONDD, MIKOR?

Mikor készülsz tenni valamit azért, hogy újra együtt legyetek?

Ha csak vársz, akkor magányos maradsz, és magányosan fogod tölteni a karácsonyt is!

Ha a legjobb módszert, a Szeresd vissza! programot választod, annak elvégzéséhez minimum 27 napra van szükség. Plusz az „új első randi” megbeszélése, megszervezése szintén igénybe vesz néhány napot, úgyhogy máris bele kéne fognod!

És nehogy azt hidd, hogy más módszerrel hamarabb menne!

Ha a varázslat mellett döntesz, az sem megy egyik napról a másikra. Mint ahogyan bármely szokásod megváltoztatása, – amire szükséged lesz kapcsolatotok megújításához, – általában minimum 21 napig tart.

NEM HAGYHATSZ MINDENT AZ UTOLSÓ PILLANATRA!

Gondolj arra is, hogy a kedvesed sem akarja egyedül tölteni az ünnepeket, tehát valószínűleg ő is azon igyekszik, hogy legyen mellette valaki. Lehet, hogy ez a szeretetteli ünnep arra inspirálja, hogy a legjobb lenne mégiscsak Veled töltenie. De ha nem igyekszel, hogy kihasználd a szeretet ünnepének hangulatát, akkor lehet, hogy lemaradsz.

Ne vacillálj tovább!

Ha őt akarod, akkor tegyél végre érte!

Rendeld meg itt és most a Szeresd vissza! programot, s fogj hozzá a visszahódítási manőverhez!