február 21, 2014

Megkaphatod, ha igazán akarod…

Valóban csak akarni kell, és a tiéd lehet?

Elegendő, ha igazán vágysz valamire vagy valakire és ezzel bevonzod az életedbe?

Nos, a válasz IGEN és NEM.

IGEN, ha vágysz rá, ha akarod, akkor elérheted, hogy megkapd. Ezt tanítja számunkra „A titok” című film illetve könyv, és számos, a vonzás törvényéről szóló mű. Ha tudod mit akarsz, és arra fókuszálsz – vizualizálod a célodat és mindent úgy teszel, hogy a megszerzése felé haladj – akkor a tiéd lesz.

És NEM, nem kapod meg amire vágysz, ha csak akarattal próbálod megszerezni. A vonzás törvénye nem az akarásodra reagál, hanem arra, hogy mit választasz: ki akarsz lenni, mivé akarsz válni, s ehhez mire van szükséged.

Azaz, ha szeretnéd visszakapni a kedvesedet, akkor nem az a lényeg, hogy erősen akard, hanem az, hogy dönts úgy, hogy Te az Ő szerelme kívánsz lenni, s képzeld el magad  annak a személynek, akit az exed őszinte szerelemmel szeret. Élvezd ezt a fantáziát, s hidd el, hogy igaz. Helyezd bele magadat! Válj eggyé ezzel a képpel! Minél jobban csinálod, annál hamarabb fog megvalósulni a kívánságod.

Ez a legnagyszerűbb javaslat elvesztett kedvesed visszaszerzésére.

Így valóban megkaphatod, ha akarod…

Szeretnéd pontosabban megtanulni, hogyan lehet a tiéd, amire oly nagyon vágysz? Válaszd a Szeresd vissza! programot, s a tiéd lesz ez a tudás. Kattints a gombra és megtudod mire számíthatsz, ha igénybe veszed a segítségemet…